onsdag 15 januari 2014Väntar på Telia
När man i mer än 5 år klistrat in bilder till texten varje dag, blir det plötsligt lite andefattigt med bara text. Jag har dock inte kommit underfund med varför det inte längre går att överföra bilder till bloggen. Lösningen blir nog att skapa bloggen på nytt. För det behöver jag en ny mejladress som inte använts för detta ändamål tidigare. Alla mina mejladresser från Tele2 har använts till tidigare bloggar Jag har nu bett Telia, som blir min nya internetleverantör, att registrera samma adresser som tidigare, som dock kommer att få en annan ändelse. Detta bad jag om någon vecka före jul och en skriftlig bekräftelse med inloggningskoder skulle komma med posten. När dock alla helger hade passerat och inget livstecken hördes från Telia, offrade jag en timme av mitt liv för att kunna påtala detta. Finns beskrivet här. Detta var en fredag varför jag räknade med ett brev från Telia senast på tisdag. Idag är det onsdag och inget har hänt.Igår fick jag se att man även behöver en kod för att starta "mina sidor". Det hade man gärna kunnat upplysa mig om när vi ändå pratade om koder så att allt kunde skickas till mig på en gång. Nu kunde jag dock begära att få denna kod via deras sida. Hör och häpna - idag fick jag ett brev med inloggningskoden till "mina sidor". Men inget annat.
Sens moral: Begär du telefonledes om ett brev, tar det veckor.
                     Begär du om ett brev via data, kommer det dagen efter

1 kommentar:

 1. Hejsan, mitt namn är Camilla Tornberg och jag jobbar för Telia. En av mina arbetsuppgifter är att se över bloggar där Telia omnämns för att se om det är något jag kan hjälpa till med. I detta fall så bör dina brev med lösenorden komma snart, när man skickar de via systemet som vi använder oss av så kommer de efter 3-5 arbetsdagar.

  Jag beklagar att ingen passade på att tipsa dig om Mina sidor samtidigt! Då du nu kan logga in via Mina sidor så kan du dock även där ändra lösenord för att få ett nytt direkt på skärmen. Du går då till det abonnemang där emailadresserna är kopplade och här finns det sedan länkar för att få nytt lösenord. Gör du på det viset så blir de postade lösenorden inaktiva.

  Jag hoppas att du får en riktigt trevlig dag!

  Med vänliga hälsningar,

  Camilla Tornberg
  Telia Kundservice

  SvaraRadera