måndag 23 december 2013

ingen julstädning


Så här inför julen är det många som pyntar och städar för att göra det fint inför helgen. Så sker dock inte överallt. På en parkeringsplats under en viadukt brukar man visserligen inte fira jul, men det kunde gärna ha varit lite mera städat där.

 
Platsen är lite undanskymd på andra sidan spåren från tunnelbanan och i skumrasket passar folk tydligen på att kasta skräp när ingen råkar se. Detta okynne måste ha pågått en längre tid av allt skräp att döma som låg utmed trottoarkanten. Så ensligt är platsen att folk ställer ifrån sig även hela kassar med skräp och andra passar på att stjäla ett helt cykelstyre.

 
 Ett yogainstitut i närheten passade också på att slänga överblivna reklamblad. Den som skulle dela ut dessa hade tydligen ledsnat. Här fanns det i alla fall en tydlig avsändare men att beivra nedskräparen är en helt annan sak. En annan sak är även att sopa upp allt när det alltid står bilar parkerade här. Det är nog inte tomt med bilar till jul varför  det troligen inte heller blir någon julstädning här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar