torsdag 3 oktober 2013

The grabber


 
Jag ska tydligen inte bli av med mina obehagliga uppleverlser hos Kjell & Co när jag full av förväntan  köpte utrustning hos dom för att transformera VHS till ett digitalt format.Detta hände för några år sedan och går att läsa här. 

Som ett spöke ur det förgångna dök den här prylen åter upp från helt annat håll. Den kom med ett reklamblad från Lidl!

 
Visserligen finns det i vår Lidl-affär en hel del udda prylar vid sidan om matvarorna, men avancerade elektronikprylar  hör nog hemma i hyllorna hos elektronikföretagen. Det vore inte ens lönt att fråga  någon av den stressade personalen hos Lidl hur och om The Grabber fungerar. De skulle inte veta vad jag pratar om utan i bästa fall hänvisa till den medföljande installations-CD:n. Så förhåller det sig nog med många prylar de säljer. Kanske har
 Kjell & Co till slut kommit underfund med att manicken inte håller vad den utlovar och låter andra företag som Lidl ta över. Kanske även Överskottsbolaget, Jula eller Rusta? Tyvärr tillverkas och importeras alltför många undermåliga produkter och det är ofta svårt som konsument att veta vad som döljer sig bakom den förskönande reklamtexten. Värst är dock den obefintliga servicen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar