söndag 15 september 2013

Hänt igenUnder åren som  jag har bloggat, har det emellanåt hänt  att bilar hamnar där dom inte bör finnas. En som åkt av vägen och hamnat på andra sidan diket. En som brunnit upp på en parkering och nu senast en som dumpats. Titta på den här bilden om det syns något ovanligt:

 
Flera som gått till och från busshållplatsen har inte sett bilen på andra sidan vägen inne i grenverket av en ek. Jag hade själv svårigheter att upptäcka den efter en beskrivning. Först när man kom närmare uppenbarade den sig

 
Min hustru upptäckte den för över en vecka sedan, men den kan ha stått där betydligt längre. I vilket fall har polisen varit där och spärrat av området kring bilen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Det har dock inte hindrat obehöriga att riva bort plastbanden och ta sig in i bilen. Rutorna var krossade och delar saknades

 
Som man kan förmoda fanns det inte heller några registreringsskyltar. Saaben hade börjat rosta varför man kan tro att det är en vanlig dumpning och inte en stulen bil. Här ser man bilen från motsatta sidan bort mot vägen. Den hade färdats en bra bit innan den hamnade under eken och den hade knappt efterlämnat några spår i det höga gräset. Bara en uppriven grästuva i slänten ner från vägen. Nu ska det bli intressant att se hur länge bilen kommer att stå där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar